Produse cofetarie online Bucuresti

Cofetariile sunt localurile in care se consuma, se fabrica si se vad dulciuri. Persoana care lucreaza in cofetarie se numeste cofetar. In general produsele din cofetarii au ca si ingredient principal ciocolata belgiana. Procedeele moderne de fabricate a produselor existente in cofetarii pot sa contina si indulcitori si fructoza. Cuvintele de tipul bomboana, dulciuri si acadea sunt folosite pentru a desemna si o mare varietate de produse de cofetarie.

In general aceste produse sunt scazute in micronutrienti insa sunt bogate in calorii. In trecut au fost inventate anumite tipuri de ciocolata speciala pentru soldati in asa fel incat sa poata furniza o mare sursa de energe alimentara.

Produse cofetarie online Bucuresti

Produsele din cofetarii includ dulciuri, acadele si bomboane, ciocolata si alte produse dulci. Cu toate acestea, produsele precum prajiturile, biscuitii sau budincile nu constituie, de exemplu in Anglia produsele din cofetarie. In schimb la noi in tara si in alte tari toate aceste produse se gasesc adesea in cofetarii.

Unele din categoriile si tipurile de produse de cofetarie pot include urmatoarele: inghetata, dulciurile tari, caramele, fondante, dulciuri cu lichior, ciocolata si produse dulci facute din pudra de cacao, bomboane din jeleu, martipan un produs dulce obtinut din zahar si miez de migdale, turta dulce, rahat, guma de mestecat si dulciuri facute doar pentru mestecat si nu pentru inghitit, drajeuri si bomooane realizate din nuci, migdale si alune acoperite cu glazura de ciocolata sau cu zahar.

Prajiturile sunt un fel de paine in formele ei moderne fiind in general un desert dulce si copt la cuptor. In formele lor mai vechi prajiturile au fost in mod normal paine prajita cu branza si aveau in general o forma de disc. A determina daca anumite produse alimentare pot sau nu a fie clasificate drept paine, produse de patiserie sau prajitura este de obicei un lucru dificil.

Prajiturile moderne mai ales cele care au mai multe straturi contin si o combinatie de faina, oua, zahar si unt si toate sunt amestecate cu apa sau lapte . Pot sa fie adaugate si ingrediente precum piureurile de fructe, nucile, fructele uscate ori cele confiate si de multe ori se adauga mai multe substante care substituie aceste ingrediente primare. Prajiturile sunt de cele mai multe ori pline cu fructe conservae, creme ori unt si sunt decorate cu martipan si cu fructe.

De multe ori ele pot intra in componenta meselor de la ceremonii, precum aniversarile, nuntile si zilele de nastere.

Lasă un comentariu