Istoria Cataif

Cataif in trecut

cataif-trecut

Cofetaria Cataif a fost infiintata in 2011, in Bucuresti, cu scopul de a va oferi adevarate creatii delicioase.

In prima locatie deschisa – Cataif Vacaresti, clientii au beneficiat de prepararea unor produse de cofetarie si patiserie bazate pe ingrediente naturale create pentru cele mai importante evenimente – aniversari, nunti, botezuri, absolviri, si alte ocazii speciale prezente in viata de zi cu zi.

Datorita feedback-ului pozitiv al clientilor, Cataif si-a extins activitatea in mai multe locatii: Cataif Mihalache, Cataif Chitila si Cataif Giulesti pentru a finaliza cu succes chiar si cele mai sofisticate cereri ale clientilor.

Cataif in prezent

Brand-ul “Cataif” se poate bucura in prezent de un nume cunoscut in lumea dulciurilor, datorita experientei vaste a personalului specializat si laboratorului propriu pe care il detine, acestia ghidandu-se dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Delicioasele produse realizate de Cataif sunt disponibile in variante unice, traditionale sau mini – le puteti personaliza in functie de pasiunile persoanelor dragi, de personajele/figurinele indragite de copii si forma si decorul pe care le preferati.

Intr-o nota de prospetime si savoare, Cataif va invita sa degustati prajiturile, torturile, bomboanele si produsele de patiserie preparate de maestri cofetari!

Cataif in viitor

Pentru ca produsele realizate de Cataif sunt create din pasiune, cofetaria isi propune sa devina un energizant in viata cotidiana de zi cu zi.

Pe viitor, vrem sa ne indreptam atentia pe dezvoltarea unor noi concepte delicioase ca implementarea piureurilor de fructe exotice in prajituri, precum si alte idei care sa satisfaca gusturile clientele noastre.

Cu inspiratia oferita de cofetarii specializati in domeniu, a culorilor pastelate si a figurinelor, dar si cu ingredientele naturale pe care se bazeaza, Cataif va va oferi acele dulciuri pe care vi le-ati dorit intotdeauna!